Slungspade

Köpa billig slungspade och andra trädgårdsredskap online på nätet, för bla. växtplantering.

På denna sidan hittar du länkar, annonser och bilder som leder vidare till företag som säljer allt inom området trädgård.

Via länkarna ovan kan man köpa en bra och billig slungspade att använda i trädgården.

Via de många butiker som finns på nätet och som säljer olika trädgårdsprodukter så kan man köpa en billig slungspade att använda i sin trädgård. Av stora företag som Clas Ohlson, Granngården, jula, Biltema och Bauhaus kan man köpa billiga trädgårdsredskap som tex. en slungspade. Företag man inte direkt förknippar med trädgårdsprodukter är Byggmax som även de säljer billiga trädgårdsredskap av olika slag. Besök deras hemsida för att se deras utbud av slungspadar.


Köpa slungspade

Ett företag som säljer billiga spadar av olika slag tex. slungspade är Biltema. Besök deras hemsida för att se deras sortiment av olika spadar och andra trädgårdsredskap. Nedan två bilder på spadar hämtade från deras hemsida. Om den vänstra spaden : Spetsig spade. Med härdat stålblad och lackat träskaft med plasthandtag. Det spetsiga bladet gör att spaden lätt tränger djupt ner i jorden. Spaden lämpar sig väl för t.ex. plantering och grävning. Totallängd: 1050 mm. Om den högra spaden : Kombispade. Av lackerad plåt. Längd: 560 mm, hopfälld: 250 mm. Levereras i praktisk förvaringsväska.

slungspade slungspade

Besök annonsörerna nedan för att via nätet kunna köpa trädgårdsredskap på nätet billigt pga att de som annonserar ofta har erbjudanden och kampanjer med i sin annonsering. Besök alla annonsörerna innan du bestämmer dig för att köpa en slungspade för utbud och pris varierar hos de som säljer.

Nedan en bild på en slungspade som man kan köpa av Granngården. Man kan ha stor användning av en slungspade i trädgården tex. att gräva djupa hål. Om denna slungspade : Spade Fiskars 1AY Proffs. Spetsig slungspade från Fiskars med lackerat träskaft, ett rymligt Y-handtag och blad i härdat stål. Spaden är tillverkad i hög kvalité för att uppnå maximal slitstyrka samt vara behagliga att använda under hela arbetsdagen.

slungspade

Köpa en slungspade billigt kan man göra av Jula. Besök deras hemsida för att se deras utbud av slungspadar, spadar och andra trädgårdsredskap. Nedan bilder på två slungspadar man kan köpa av Jula. Om den vänstra slungspaden : Idealisk vid växtplantering eller grävning av hål. Med träskaft och plastgrepp. Om den högra slungspaden : Lackerat träskaft, Y-handtag med ett blad av härdat stål.

slungspade slungspade

Billig slungspade

Nedan länkar till återförsäljare, butiker och handelsträdgårdar för att köpa trädgårdsredskap av olika slag tex. en slungspade för att plantera växter och buskar med.

Bakker trädgård Jula Jem och Fix
K-rauta odla Byggmax
Granngården Plantagen

Slungspade

Nedan sidor som sajten Trädgårdar innehåller. På denna sida via annonser och länkar kan man köpa blompinnar, blomstöd och trädgårdsredkap online på nätet. Ett bra trädgårdsredskap är en slungspade som man kan köpa via annonser eller länkar på sidan.

HEM Växthus Trädgårdsprodukter
Trädgårdsskötsel Vinterträdgård Utebelysning
Altan-Friggebod Buskar - Blommor Trädgårdskonst
Dammar Fruktträd Gräsmatta
Kompost Krukväxter Marksten
Mullvad-Sorkar Mördarsniglar Rosor