Bananflugefälla

Hitta återförsäljare för att köpa en bra och billig bananflugefälla online på nätet.

På denna sidan hittar du länkar, annonser och bilder som leder vidare till företag som säljer allt inom området trädgård.

Ovan tips om lika bananflugefällor att köpa eller att själv göra en bananflugefälla med vinäger eller diskmedel.

Besök stora företag som Biltema, Granngården, Plantagen, Bauhaus, Clas Ohlson och Jula för att se deras utbud och priser på flugpennor, insektspennor, bananflugefällor och andra produkter för att bekämpa, döda, få bort och utrota skadedjur och insekter som flugor, bananflugor och mygg. Av tex. Clas Ohlson kan man köpa en billig bananflugefälla. Denna bananflugefälla hittar du längre ner på sidan. Du hittar också länkar till sidor som beskriver hur man kan bygga en egen bananflugefälla med tex. diskmedel och vinäger.


Köpa bananflugefälla

Du kan lätt bli av med blom- och bananflugor med det här effektiva husmorsknepet. Ställ ett glas med lite vatten, en skvätt äppelcidervinäger och några droppar diskmedel framme på diskbänken. Du kan gärna ha i en skvätt saft också. Vinägern (och saften) lockar till sig flugorna, sen gör diskmedlet så att ytspänningen försvinner. Då sjunker de ner i vattnet och drunknar. Denna text är hämtad från denna sida. Nedan bilder på två enkla bananflugefällor med vinäger och diskmedel.

bananflugefälla bananflugefälla

Av Claes Ohlson kan man köpa en hel del olika billiga produkter mot flugor, bananflugor och insekter att använda i ett hem, tex. en flugpenna, bananflugefälla eller insektspenna. Nedan till vänster en bananflugefälla man kan köpa av Clas Ohlson. Om bananflugefällan nedan : Har du problem med små ettriga bananflugor? Flugorna fastnar på limarket som sitter på burken. Bananflugorna drunknar i vätskan som burken har fyllts med. 5-pack limark medföljer.

bananflugefälla

Besök sidan Odlardags för att kunna köpa en bra och billig bananflugefälla. Nedan bilder på banabflugefällor hämtade från deras hemsida : Om bananflugefällan nedan : Effektiv fälla som fångar bananflugor på två sätt. Dels genom att flugorna fastnar på lockets limark, dels genom att de drunknar i den vätska som burken har fyllts med. Gör så här: Blanda 4 tsk rödvin, 1 tsk vinäger, 1 tsk honung och några droppar diskmedel/såpa. Häll blandningen i burken och sätt på locket. Fäst ett limark över locket med hjälp av dubbelhäftande tejp. Placera burken på lämplig plats. Då arket är fullt av bananflugor byts det ut mot ett nytt. Även burkens innehåll byts ut vid behov. 5 limark inklusive dubbelhäftande tejp medföljer.

bananflugefälla bananflugefälla

Nedan böcker om mördarsniglar och andra skadedjur i trädgård och i buskar. Har kan man läsa om fakta om mördarsniglar och sätt att utrota mördarsniglar på. Mördarsniglar, skadedjur och ohyra. 50 sätt att bli av med objudna gäster i trädgården. Skydda trädgården : från rådjur, mördarsniglar, bladlöss, ohyra och andra skadedjur. Det är bra att veta kännetecken för en mördarsnigel då man hittar sniglar i trädgården.

Sniglar, småkryp och andra inkräktare Skydda trädgården : från rådjur, sniglar, bladlöss och andra skadedjur.

Köpa en bananflugefälla på nätet

Nedan länkar till sidor innehållande produkter och medel för bekämpning och att utrota mördarsniglar, mot insekter, bananflugor mm men också till andra trädgårdsprodukter som krukor, krukväxter, platskrukor, blomkrukor, utekrukor och annat till trädgård, hus och hem. Av en del kan man köpa olika produkter och medel för bekämpning tex. nematoder, nemaslug och salt samt för att slippa flugor och bananflugor och insekter med en flugpenna, bananflugefälla och insektpenna.

bauhaus blomsterlandet
Granngården Vi i Villa Odla
Skadedjursbekämpning Odlardags

Bananflugefälla

Nedan sidor som sajten Trädgårdar innehåller. Du kan via annonser och länkar hitta produkter och medel mot insekter, skadedjur, flugor, bananflugor. Dessa produkter kan vara en bra flugpenna, bananflugefälla eller insektpenna.

HEM Växthus Trädgårdsprodukter
Trädgårdsskötsel Vinterträdgård Utebelysning
Altan-Friggebod Buskar - Blommor Trädgårdskonst
Dammar Fruktträd Gräsmatta
Kompost Krukväxter Marksten
Mullvad-Sorkar Mördarsniglar Rosor