Utrota mördarsniglar

Hitta fakta och tips för att utrota och bekämpa mördarsniglar i trädgård.

På denna sidan hittar du länkar, annonser och bilder som leder vidare till företag som säljer allt inom området trädgård.

Via länkarna ovan kan man hitta fakta och tips på bekämpning och att sätt att utrota mördarsniglar.

Mördarsniglar är ganska lika vår skogssnigel fast med en rödbrun färg, som är ett otrevligt skadedjur att få i sin trädgård. Namnet mördarsnigel har den fått beroende på att den är otroligt glupsk och äter det mesta som växer i trädgården. Utrota mördarsniglar i trädgård är svårt och tidskrävande men att snabbt ta bort de mördarsniglar man ser bromsar upp tillökningen av nya mördarsniglar. Via nätet kan man hitta många tips på bekämpning och utrotning av mördarsniglar. Sök på nätet för att se om det kommit något nytt medel mot mördarsniglar.

Utrota mördarsniglar

Spansk skogssnigel är det rätta namnet på mördarsniglar, fakta om den spanska skogssnigel (mördarsnigel) på Wikipedia. Här kan du bla. läsa om utbredning, utseende och biologi. Vi har mördarsniglar i vår trädgård men än så länge ganska få till antalet. Vårt sätt att bekämpa och utrota dessa skadedjur är att dagligen göra en syningen av trädgården och då vi ser några mördarsniglar så klipper vi de mitt itu. Kan vara bra att skaffa fakta i form av bilder på mördagsninglar för att inte bekämpa och utrota fel sniglar i trädgården. Köpa en flugpenna eller en myggfälla.

Det är inga problem för mördarsniglar att kunna fortplanta sig, beroende på att de är tvåkönade. Mördarsniglar kan lägga upp till 400 ägg, därefter dör den och snigel ungarna gräver ner sig i oktober och övervintrar. Mördarsnigelns ägg är 3-4 mm stora vita kulor och finns ner till 10 cm under marken. Detta gör att det är svårt att utrota mördarsniglar. Nedan en bild på en mördarsnigel.

mördarsniglar

Att utrota mördarsniglar är nog omöjligt, utan vi får vänja oss vid att denna finns i trädgården. Man får helt enkelt jobba med att hålla nere antalet mördarsniglar i trädgården. Både Bokus och Adlibris har böcker om hur du på olika sätt kan hålla snigelantalen nere. Mer om mördarsniglar och metoder för att bekämpa och försök till att utrota mördarsniglar finns att läsa på snigelfritt. Här kan du köpa en insektsracket.

Nedan en bild på mördarsniglar. Det kan vara svårt att känna igen en mördarsnigel men vissa kännetecken finns för att avgöra om det är en mördarsnigel vi har att göra med. Oftast är mördarsnigeln mörkbrun och har en rödaktig frans nedtill.

mördarsniglar

Att jaga och utrota dessa mördarsniglar gör man bäst på kvällen. Sätten att avliva dem är många, upp till var och en hur man vill göra, själv använder jag salt som jag strör över dem. Ett annat sätt är att man skaffar ett gäng myskankor som sköter om detta. Detta medför givetvis andra nackdelar, vilka får du fundera ut själv.

mördarsniglar Myskanka

Hittade sidan snigelfri.se, där man talar om ett biologiskt bekämpningsmedel, Nematoder. Små rundmaskar som lever under jorden där de angriper och dödar och utrotar mördarsniglar, förökar sig, och fortsätter angripa nya mördarsniglar. Inga gifter behövs!. Besök sidan för att läsa mer.

Man kan fråga sig varför tex. igelkottar och grävlingar inte äter dessa mördarsniglar eftersom de äter svart skogssnigel. Svaret kan vara att mördarsniglar har mer slem och som också är tjockare än vad de svarta skogssniglarna har. Den största fienden som mördarsniglar har är varmt och torrt väder.

Nedan böcker om mördarsniglar och andra skadedjur i trädgård och i buskar. Har kan man läsa om fakta om mördarsniglar och sätt att utrota mördarsniglar på. Mördarsniglar, skadedjur och ohyra. 50 sätt att bli av med objudna gäster i trädgården. Skydda trädgården : från rådjur, mördarsniglar, bladlöss, ohyra och andra skadedjur. Det är bra att veta kännetecken för en mördarsnigel då man hittar sniglar i trädgården.

Sniglar, småkryp och andra inkräktare Skydda trädgården : från rådjur, sniglar, bladlöss och andra skadedjur.

Ett medel mot att utrota, bekämpa och döda mördarsniglar är järnfostat. Besök sidan Snigelbaren för att läsa mer om detta bekämpningsmedel.

Utrota mördarsniglar

Nedan länkar till sidor innehållande produkter för bekämpning och att utrota mördarsniglar men också till andra trädgårdsprodukter som krukor, krukväxter, platskrukor, blomkrukor, utekrukor och annat till trädgård, hus och hem. Via dessa länkar kan du hitta information och fakta för att utrota och bekämpa mördarsniglar. Av en del kan man köpa olika produkter för bekämpning tex. nematoder, nemaslug och salt.

bauhaus blomsterlandet
Granngården Vi i Villa Odla
interflora Plantagen

Utrota mördarsniglar

Nedan sidor som sajten Trädgårdar innehåller. Du kan via annonser och länkar hitta produkter för att bekämpa och utrota mördarsniglar tex. nematoder, nemaslug och salt. Du kan också hitta fakta om mördarsniglar tex. kännetecken för en mördarsnigel, vilket kan vara bra att veta då man hittar sniglar i trädgården.

HEM Växthus Trädgårdsprodukter
Trädgårdsskötsel Vinterträdgård Utebelysning
Altan-Friggebod Buskar - Blommor Trädgårdskonst
Dammar Fruktträd Gräsmatta
Kompost Krukväxter Marksten
Mullvad-Sorkar Mördarsniglar Rosor