Gallervält

Köpa en billig och bra gräsvält, gallervält eller slätvält online på nätet.

På denna sidan hittar du länkar, annonser och bilder som leder vidare till företag som säljer allt inom området trädgård.

Ovan fakta och tips på en bra trädgårdsvält som en gräsvält, gallervält eller slätvält.

Besök stora företag som Biltema, Granngården, Plantagen, Bauhaus, Biltema och Jula för att se deras utbud och priser på trädgårdsvält vilket kan vara en gräsvält, gallervält eller slätvält. På sidan finns texter, bilder, annonser och länkar som leder till återförsäljare av olika gallervältar. Söker du tex. en gallervält som du tänker dra med en åkergräsklippare så kanske du får besöka den som säljer det märket som du har på åkergräsklipparen för att hitta en gallervält anspassad till denna klippare.


Köpa gallervält

Besök Julas hemsida för att kunna köpa en trädgårdsvält som en gräsvält, gallervält eller slätvält. Nedan bilder på en gräsvält och tillbehör till denna vält hämtade från deras hemsida. Om den vänstra trädgårdsvälten : Dags för ny gräsmatta? Med hjälp av en slätvält säkerställer du att jorden eller underlaget packas korrekt och att gräsmattan blir plan och fin. Vikten (max. 45 kg) anpassas genom att fylla på önskad mängd vatten eller sand. Vill du sedan underhålla din nya fina gräsmatta kan välten kompletteras med en luftningssats (709-199). Tillverkad av svartlackerat stål. Om den högra bilden : Dags att lufta gräsmattan? Denna luftningssats tillsammans med slätvälten 709-198 får gräsmattan att må så mycket bättre. Satsen består av sex lister försedda med 35-45 mm långa spikar. Listerna monteras enkelt med hjälp av de medföljande skruvarna.

gräsvält gräsvält

Av Bygghemma kan man köpa en hel del olika billiga trädgårdsprodukter tex. gräsvält och gallervält. Bilden nedan till vänster en gräsvält är från deras hemsida. Om gräsvälten nedan : GW 50 är en robust trädgårdsvält i stål som har en arbetsbredd på 50 cm. Fyll den med vatten och du har en vikt på ca 72 kg. Väljer du istället att fylla välten med sand så får du en vikt av ca 120 kg. Perfekt att jämna till ojämna ytor i trädgården.

gräsvält

Besök Thomee för att se deras utbud av trädgårdsvält tex. gräsvält, gallervält eller slätvält. Nedan bilder på 2 gallervältar hämtade från deras sida. Om den vänstra gallervälten : Gallervält 3002 Hörby Bruk. 2 st trummor av sträckmetall, som roterar oberoende av varandra, möjliggör stor vändbarhet. Utrustad med traktordrag, som lätt kan skiftas om till draghandtag. Brännlackerad. Axel lagrad med nylonlager. Drag av stålrör. Låda av plåt. Trummans diameter: 330 mm. Om den högra gallervälten : Gallervält 3001 Hörby Bruk. Trumma av sträckmetall. Axel lagrad med nylonlager. Fällbart handtag av stålrör. Brännlackerad. Trummans diameter: 330 mm. Trummans bredd: 500 mm. Största mått (L x B x H): 1090 x 620 x 625 mm. Vikt: 14 kg. Max lastförmåga: 35 kg.

gallervält gallervält

Köpa gallervält på nätet

Nedan länkar till sidor innehållande allt om trädgård och de trädgårdshjälpmedel man kan behöva som tex. trädgårdsvält som en gräsvält, gallervält eller slätvält.

Jula Bauhaus Bygghemma
Bauhaus Thomee Biltema

Gallervält

Nedan sidor som sajten Trädgårdar innehåller. Här på sidan kan du köpa trädgårdsvältar av olika slag tex. en gallervält.

HEM Växthus Trädgårdsprodukter
Trädgårdsskötsel Vinterträdgård Utebelysning
Altan-Friggebod Buskar - Blommor Trädgårdskonst
Dammar Fruktträd Gräsmatta
Kompost Krukväxter Marksten
Mullvad-Sorkar Mördarsniglar Rosor