Gårdskratta

Köpa en billig och bra kratta till grusgångar tex. en gruskratta tillverkad i stål eller järn.

På denna sidan hittar du länkar, annonser och bilder som leder vidare till företag som säljer allt inom området trädgård.

Via länkarna ovan kan man hitta bilder och tips på en bra gårdskratta tex. en gångkratta.

Via de många butiker som finns på nätet och som säljer olika trädgårdsprodukter så kan man köpa billiga och bra gårdskrattor. Besök stora företag som Bauhaus, Biltema, Plantagen, Rusta och Jula för att se deras utbud och priser av gårdskrattor till rabatt, gråsgång och trädgård. På sidan hittar du bilder på gruskrattor från några av dessa företag. För att en gårdskratta ska hålla så måste den vara tillverkad av stål eller järn om man ska använda den till att kratta grusgångar.


Köpa gårdskratta

Ett företag som säljer bildelar men även en hel del olika trädgårdsredskap är Biltema. Är man ute efter en kratta för grusgångar så är det en gruskratta tillverkad av stål eller järn pga att grus är tungt och frestar gruskrattan mycket. Besök Biltemas hemsida för att se deras sortiment gruskrattor, järnkrattor, gårdskratta och stålkrattor. Nedan två bilder på gruskrattor från Biltema. Om den vänstra gruskrattan: Gårdskratta av härdat stål, med 14 böjda pinnar. Arbetsbredd: 350 mm. Skaft av lackat askträ, Ø 28 mm. Längd: 1660 mm. Om den högra gruskrattan: En ergonomisk gårdskratta. Med 12 böjda pinnar. Bredd 310 mm. Vinklat stålskaft med plasthandtag. Totallängd: 1600 mm.

gårdskratta gårdskratta

Besök annonsörerna nedan för att via nätet kunna köpa krattor och räfsor på nätet billigt pga att de som annonserar ofta har erbjudanden och kampanjer med i sin annonsering. Besök alla annonsörerna innan du bestämmer dig för att köpa en gårdskratta, tex. en gångkratta till att kratta grusgången med.

Nedan en bild på en gårdskratta som man kan köpa av Fiskars att använda för grusgångar, rabatt och trädgård. Fiskars har en hel del olika krattor och räfsor i sitt sortiment. På deras sida kan man läsa följande: Vi vill alla att trädgården ska vara så vacker som möjligt, därför har vi tagit fram en serie trädgårdskrattor som tar hand om alla typer av skräp. Bilden nedan till vänster en gårdskratta från Fiskars: 14-tands anläggningskratta, för anläggningsarbeten. Passar också för uppsamling av grenar och kvistar på gräsmattan eller på grus. Lackerat skaft

gårdskratta

Ett stort och välkänt företag är Bauhaus som säljer billiga och bra trädgårdsredskap som tex. spadar, räffsor, gångkrattor och gruskrattor. De har ett antal olika gruskrattor att välja mellan, tex. en stark kratta för grusgångar. Nedan 2 bilder på gårdskrattor som man kan köpa av Bauhaus. Om den vänstra gårdskrattan: En gårdskratta med 14 tänder. Kratta såväl din grusgång som ditt trädgårdsland med den här fina krattan! Träskaft: producerat i Asp för bästa kvalitet. Om den högra gruskrattan: Gårdskratta Prima. gårdskratta med 16 raka pinnar. Lackat träskaft och huvud i härdat stål. Bredd 415 mm och längd på 1615 mm.

gårdskratta gårdskratta

Köpa gårdskratta billigt

Nedan länkar till återförsäljare, butiker och handelsträdgårdar för att köpa krattor till grusgångar och trädgård av olika materiel och storlek. Besök företagen nedan för att jämföra pris och utbud av stålkrattor, gårdskrattor, gångkrattor och järnkrattor.

Fiskars Bauhaus Biltema
Jula Rusta Plantagen

Gårdskratta

Nedan sidor som sajten Trädgårdar innehåller. På denna sida via annonser och länkar kan man köpa kratta för grusgångar vilket kan vara en gårdskratta av stål eller järn.

HEM Växthus Trädgårdsprodukter
Trädgårdsskötsel Vinterträdgård Utebelysning
Altan-Friggebod Buskar - Blommor Trädgårdskonst
Dammar Fruktträd Gräsmatta
Kompost Krukväxter Marksten
Mullvad-Sorkar Mördarsniglar Rosor