Inomhusträd

Köpa inomhusträd, krukväxter och gröna växter online på nätet.

På denna sidan hittar du länkar, annonser och bilder som leder vidare till företag som säljer allt inom området trädgård.

Via länkarna ovan kan man hitta bilder på olika sorters inomhusträd, gröna växter och krukväxter.

Använd nätet för att köpa inomhusträd och träd att plantera utomhus. Vissa inomhusträd kan vid rätt väderlek användas som utomhusträd, tex. ett träd i en kruka som vanligtvis står inne men då teperaturen tillåter så kan man ställa trädet ute, på en balkong, uteplats eller altan. Billiga inomhusträd kan man köpa av stora företag som Ikea och Plantagen som också säljer krukväxter och andra grön växter att ha inomhus och utomhus.


Inomhusträd

Besök Ikea för att köpa snygga och billiga inomhusträd. Nedan bilder på två inomhusträd från Ikeas hemsida. Förutom träd i kruka så har de en hel del stora gröna växter och krukväxter. Om det vänstra inomhusträdet : Skötselråd, för inomhusbruk, placeras ljust, men inte i direkt solljus. Temperatur Min. temperatur 15°C. Vattna måttligt. Endast för dekoration, ej lämplig för förtäring. Om det vänstra inomhusträdet :Vattna måttligt. Temperatur Min. temperatur 0°C.n Kan placeras inomhus såväl som utomhus. Placeras ljust och soligt.

inomhusträd inomhusträd

På sidan Skönahem kan man läsa om 8 trendiga inomhusträd, som ger färg och grönska till rummet. Att inreda med växter är ett enkelt sätt att göra ett rum mer levande. För de större ytorna är ett inomhusträd ett härligt alternativ.

Nedan bild på ett inomhusträd från Blomsterlandet. Om detta inomhusträd : Fiolfikus, trivs bäst om den placeras ljust, varmt och fuktigt. Duschas ofta, helst på morgonen. Har ett kompakt, upprätt växtsätt och kan bli stor. Planteras om i Blomjord i kruka med bottenhål.

inomhusträd

Stora gröna växter inomhus och inomhusträd kan man köpa av Plantagen. Förutom att köpa träd och växter här kan man hitta många värdefulla skötselråd och odlingstips. Om det vänstra inomhusträdet : Upprätt buske med trädliknande stam med gröna, ovala, hjärtformade blad. Vissa sorter har vita marmoreringar. Om det högra inomhusträdet : En modern benjaminfikus med flätad stam som är lättskött och tålig. Skinande grönt bladverk. Mycket vackert växtsätt.

inomhusträd inomhusträd


Köpa Inomhusträd på nätet

Nedan länkar till sidor innehållande busktomater, fröer, inomhusträd, tomatplantor mm att odla inomhus och utomhus.

Albrunna perenner Trädgårdsmässan Blomsidor
Blomsterlandet Plantagen Odla
Allt om trädgård Ulriksdals trädgård

Inomhusträd

Nedan sidor som sajten Trädgårdar innehåller. Via annonser och länkar på sidan kan man köpa inomhusträd, krukväxter, gröna växter att ställa inomhus eller utomhus samt mycket annat som har med trädgård att göra.

HEM Växthus Trädgårdsprodukter
Trädgårdsskötsel Vinterträdgård Utebelysning
Altan-Friggebod Buskar - Blommor Trädgårdskonst
Dammar Fruktträd Gräsmatta
Kompost Krukväxter Marksten
Mullvad-Sorkar Mördarsniglar Rosor