Plantbelysning

Köpa plantbelysning och växtbelysning för inomhus och utomhus på nätet, tex. billig växtbelysning av Jula.

På denna sidan hittar du länkar, annonser och bilder som leder vidare till företag som säljer allt inom området trädgård.

Via länkarna ovan kan man köpa växbelysning led, växtbelysning lysrör mm.

Att på nätet hitta företag, återförsäljare och butiker som säljer plantbelysning och växtbelysning är lätt. En bostad innehåller som regel många olika slag av växter tex. blommor och grönsaker. Har man dessutom en trädgård så ökar antalet växter betydligt. På nätet kan man köpa en billig plantbelysning eller växtbelysning, tex. växtbelysning av Jula, eller växtbelysning från Clas Ohlson eller från Plantagen. De säljer tex. växbelysning med led och lysrör.


Plantbelysning inomhus och utomhus

Med en plantbelysning eller växtbelysning kan man dels visa upp sina växter, blommor, buskar mm även under den mörka delen av dygnet samt att få växter och grönsaker att må och frodas bättre. Det finns olika lampor att använda i en plantbelysning, tex. lampor av lågenergi och lysrör. Man vill givetvis att kostnaden för att driva en plantbelysning ska vara så låg som möjligt men samtidigt uppfylla de önskemål man har.

På denna sida hittar du både bilder och texter som leder vidare till butiker och återförsäljare av plantbelysning och växtbelysning för att använda inomhus och utomhus. Nedan en butik du hittar på nätet som säljer växtbelysning och plantbelysning för utomhusbruk. Bilderna nedan är hämtade från Conrads hemsida.

plantbelysning plantbelysning

Nedan bilder på ett planteringsbord i plast, besök Planteringsbord för att läsa mera.

planteringsbord planteringsbord

Lysdioder eller ledlampor är effektiva och alstrar ingen värmestrålning och passar därför bra som växtbelysning eller plantbelysning tex. som långdagsbehandling för krukväxter som står under odling. En butik på nätet som säljer plantbelysning är Gardenhome. Denna text är hämtad från deras hemsida : Nu har LED tekniken även slagit sig in på odlingsfronten och konkurrerar med annan odlingsbelysning. Mycket talar för användning av LED då detta är fördelaktigt för både plånbok och natur. Hittills har LED visat sig vara väldigt mycket mer effektivt än traditionell odlingsbelysning. På mycket lägre watt tal än traditionell odlingsbelysning har växtligheten har varit hög, skörderna har blivit goda, och kvaliteten på platan har varit bra. En lägre kostnad än vanliga lampor blir naturlig då LED tekniken inte förbrukar lika mycket elektricitet till att utföra samma arbete. Man minskat elförbrukningen med ca 80 % med en LED lampa jämfört med om du använt en traditionell lampa. Bilderna nedan är hämtade från deras hemsida.

plantbelysning plantbelysning

För att få veta mer om växbelysning, lampval, butiker och återförsäljare är ett tips att besöka sidan Odla.nu. Hittar man inga artiklar om växtbelysning så kan man helt kostnadsfritt deltaga i deras forum som behandlar det mesta inom växter och trädgård.

En tillverkare av plantbelysning är Osram. På deras hemsida kan du läsa om Osram fluora. Något om Osram Fluora : Ljuset från dessa lysrör betonas på den blå och röda delen av spektrat vilket gör det perfekt för att stimulera fotosyntesen i växten. Resultatet är välmående växter. OSRAM FLUORA placeras ovanför krukväxter i köpcenter och kontor och de passar också bra för blomsteraffärer och växthus.

Nedan en bild på plantbelysning lånad från Odla.nu.

plantbelysning

En butik på nätet som säljer plantbelysning och växtbelysning är Bygghemma. Bilderna nedan är hämtade från deras sida.

plantbelysning plantbelysning

Om den vänstra belysningen : En riktig lösning för inomhusodling av kryddor, örter och övriga växter man vill driva året om. Herb:ie är en snyggt designad Indoor Garden som enkelt ger dig möjlighet att alltid ha färska kryddor till hands. Om den högra plantbelysningen : Om denna växtbelysning : En riktig lösning för inomhusodling av kryddor, örter och övriga växter man vill driva året om. Herb:ie är en snyggt designad Indoor Garden som enkelt ger dig möjlighet att alltid ha färska kryddor till hands.

Återförsäljare av plantbelysning

Nedan länkar till återförsäljare och butiker av plantbelysning och växtbelysning att använda inomhus och utomhus. Du hittar även andra typer av belysningar här samt olika typer av ljuskällor, lysrör, lågenergilampor, halogenlampor mm.

Albrunna perenner blomsterlandet Bakker trädgård
Granngården Odla blommor Odla
interflora Plantagen Tyresö H.Trädgård

Anlägga en trädgård

Nedan sidor som sajten Trädgårdar innehåller. Via länkar och annonser på sidan kan man köpa plantbelysning och växtbelysning med tex. lysrör och led för att använda inomhus och utomhus. Billig växtbelysning kan man tex. Jula, Clas Ohlson, Plantagen och Bygghemma.

HEM Växthus Trädgårdsprodukter
Trädgårdsskötsel Vinterträdgård Utebelysning
Altan-Friggebod Buskar - Blommor Trädgårdskonst
Dammar Fruktträd Gräsmatta
Kompost Krukväxter Marksten
Mullvad-Sorkar Mördarsniglar Rosor