Planteringsbänk

Nedan länkar för att köpa en billig planteringsbänk online på nätet.

På denna sidan hittar du länkar, annonser och bilder som leder vidare till företag som säljer allt inom området trädgård.

Via länkarna ovan kan man köpa olika planteringsbänkar och planteringsbord.

Här finns länkar till tillverkare, återförsäljare och butiker för att kunna köpa en passande planteringsbänk eller planteringsbord att använda inomhus, i växthustet, på balkongen eller utomhus. Besök stora företag som Ikea, Rusta, Clas Ohlson, Jula, Plantagen och Biltema för att jämföra utbud och priser av planteringsbänkar och planteringsbord i olika material som trä, metall och plast.


Planteringsbänk

På denna sida hittar du bilder på olika planteringsbänkar och planteringsbord från några företag man hittar på nätet som säljer dessa produkter. Två av dessa är Granngården och Blomsterlandet. Bilderna nedan är från deras hemsidor. Nedan till vänster en planteringsbänk från Granngården. Om denna planteringsbänk : Stabilt planteringsbord från Granngården med praktisk förvaringshylla. För att öka livslängden på bordet är bordsskivan klädd med förzinkad plåt. Nedan till vänster en planteringsbänk från Blomsterlandet. Om denna planteringsbänk : Stabilt planteringsbord i vitt eller svart med zinkbelagd arbetsyta. Mått: 90 x 45 x 95 cm.

planteringsbänk planteringsbänk

Nedan till vänster en bild på en planteringsbänk från Ikea. Besök deras hemsida för att hitta fler planteringsbänkar och planteringsbord. Om denna planteringsbänk : Planteringsbänken har en slittålig arbetsyta som är idealisk när du ska plantera och praktiska förvaringsutrymmen för fröer, redskap och annat som du vill ha nära till hands när du ska odla.

planteringsbänk

Nedan bilder på två planteringsbänkar från Willab garden. Här kan man köpa en litet mer särpräglat planteringsbänk än vad många av de andra som säljer planteringsbänkar och planteringsbord. Om den vänstra planteringsbänken : Växthusbord i två plan med aluminiumribbor. Flera bord kan kopplas samman. Arbetshöjd 86 cm. Storlek B76 x D42 cm. Om den högra planteringsbänken : Planteringsbord/sidebord i rotting klädd med zink. Levereras färdigmonterat. Storlek L80xB52xH92 cm.

planteringsbänk planteringsbänk

Man kan själv bygga en planteringsbänk, besök sidorna vi i villa eller din byggare för att hitta tips och inspiration för att komma igång och bygga en egendesignad planteringsbänk.

Köpa planteringsbänk

Nedan länkar till tillverkare, återförsäljare och butiker innehållande planteringsbänkar och planteringslådor. Här kan du säkert köpa en snygg och billig planteringsbänk eller planteringsbord.

Ikea Jula Clas Ohlson
Granngården Biltema Willabgarden
Plantagen Blomsterlandet

Billig planteringsbänk

Nedan sidor som sajten Trädgårdar innehåller. På startsidan hittar du en länk till Japanska trädgårdar om du är intresserade av japansk trädgårdskonst och japansk trädgårdsdesign. Via annonser och länkar på sidan kan du köpa en billig planteringsbänk eller planteringsbord att använda inomhus och utomhus till tex. balkong, växthus och altan.

HEM Växthus Trädgårdsprodukter
Trädgårdsskötsel Vinterträdgård Utebelysning
Altan-Friggebod Buskar - Blommor Trädgårdskonst
Dammar Fruktträd Gräsmatta
Kompost Krukväxter Marksten
Mullvad-Sorkar Mördarsniglar Rosor