Regnuppsamlare

Köpa en billig och bra regnuppsamlare, vattentunna och regnvattentunna online på nätet.

På denna sidan hittar du länkar, annonser och bilder som leder vidare till företag som säljer allt inom området trädgård.

Ovan fakta och tips på en bra, praktisk och billig regnuppsamlare, vattentunna och regnvattentunna.

Besök stora företag som Biltema, Granngården, Plantagen, Bauhaus, Biltema, Byggmax och Jula för att se deras utbud och priser på regnuppsamlare, vattentunna och regnvattentunna. På sidan finns texter, bilder, annonser och länkar som leder till återförsäljare av olika regnuppsamlare. När man ska köpa en regnsamlare måste man ta hänsyn till var ska jag placera regnsamlaren, vad ska jag använda regnvattnet till. Detta får bestämma vilken typ av regnuppsamlare man ska köpa.


Köpa regnuppsamlare

Besök Julas hemsida för att kunna köpa en regnuppsamlare, vattentunna och regnvattentunna. Nedan bilder på regnuppsamlare hämtade från deras hemsida. Om den vänstra regnuppsamlare: Ställ den under stupröret och samla upp regnvatten eller fyll den själv. I botten finns en praktisk tappkran, i toppen finns ett lock. Om den högra regnsamlaren: Ta vara på regnvattnet! Axleys hopfällbara vattentunna kommer med en mängd finesser som både du och trädgården kommer gilla. Tunnans lock öppnas och stängs med ett blixtlås och är även utrustat med ett filter som håller vattnet fritt från skräp. Nedtill finns en tappkran med snabbkoppling för enkel anslutning till t.ex. trädgårdsslang.

regnuppsamlare regnuppsamlare

Av Biltema kan man köpa en hel del olika billiga trädgårdsprodukter tex. regnuppsamlare, vattentunna och regnvattentunna. Bilden nedan till vänster en regnuppsamlare är från deras hemsida. Om regnuppsamlaren nedan : Regnsamlare RVK. Styr vattnet genom det invändiga filtret. Gör att stupröret kopplas samman med en regnvattentunna eller liknande kärl för uppsamling. Mått 140 x 115 mm. Passar följande dimensioner: Ø 98-97/85/75 mm.

regnuppsamlare

Besök Bauhaus för att se deras utbud av regnuppsamlare, vattentunna och regnvattentunna. Nedan bilder på två regnsamlare hämtade från deras sida. Om den vänstra regnuppsamlaren: Svart vattentunna med lock och kran. Att samla vattnet i en regnvattentunna har flera fördelar. Regnvatten är bästa bevattningen för trädgårdsväxterna och samtidigt sparar du på vårt färskvatten. Om den högra regnuppsamlaren: Alla plantor, särskilt lökväxter, mår dåligt att klorerat vatten. Så samla det naturliga regnvattnet från taket och använd till vattning. Ett 100 m² stort tak ger 500 liter vatten när det regnar 5 mm. Tunnan rymmer 100 liter vatten och levereras med lock, fot, anslutning till stuprör och kran för avtappning. Tillverkad i väderresistent och återvinningsbar PEHD-plast. Lämplig till växthus och andra tillbyggnader.

regnuppsamlare regnuppsamlare

Köpa regnuppsamlare på nätet

Nedan länkar till sidor innehållande allt om trädgård och de trädgårdshjälpmedel man kan behöva som tex. regnuppsamlare som en vattentunna eller regnvattentunna.

Jula Bauhaus Byggmax
Bauhaus Granngården Biltema

Regnsamlare

Nedan sidor som sajten Trädgårdar innehåller. Här på sidan kan du köpa regnuppsamlare att via ett stuprör ta hand om det nyttiga regnvattnet.

HEM Växthus Trädgårdsprodukter
Trädgårdsskötsel Vinterträdgård Utebelysning
Altan-Friggebod Buskar - Blommor Trädgårdskonst
Dammar Fruktträd Gräsmatta
Kompost Krukväxter Marksten
Mullvad-Sorkar Mördarsniglar Rosor