Växter som rådjur avskyr

Hitta ställen för att köpa blommor, buskar, träd och växter som rådjur avskyr.

På denna sidan hittar du länkar, annonser och bilder som leder vidare till företag som säljer allt inom området trädgård.

Via länkarna ovan kan man hitta fakta och information om växter som rådjur avskyr.

Rådjur ska vara i skogen men av olika anledningar så drar många rådjur sig mot trädgårdar och parker vilka är belägna i samhällen där vi människor lever. Ofta planterar vi blommor, träd och växter i våra trädgårdar som vi gillar. Växter kostar också pengar och om man lyckas få dessa att trivas så vill man inte ha besök av rådjur som äter dessa växter. På sidan hittar du bilder, texter och länkar där du kan köpa växter som rådjur avskyr.


Växter som rådjur avskyr

Ska du köpa växter som rådjur avskyr så ska du köpa rådjurssäkra växter. På sidan Växtia kan du hitta en lång lista med växter, träd, buskar och blommor som rådjur avskyr. Här kan man läsa följande: Det finns många sätt för att hindra rådjuren att äta våra trädgårdsväxter, men de flesta är tyvärr oftast verkningslösa. Bättre då att välja växter som inte uppskattas av rådjuren. Här är en lista på växter som visat sig vara tämligen säkra. Därmed inte sagt att de alltid lämnas ifred. Rådjurens preferenser varierar med tillgången på annan mat. Två växter som rådjur avskyr är Bergbambu och Spirea. Nedan bilder på dessa växter som rådjur inte äter.

Växter som rådjur avskyr Växter som rådjur avskyr

På sidan Allas kan du hitta en mängd växter rådjur och hare inte äter. På sidan kan man läsa följande: Visst är det härligt med skogens alla djur, men det är inte roligt när de tar sig in i våra trädgårdar och käkar upp blommorna. Här får du reda på vad harar och rådjur inte äter! Rådjur och hare låter oftast dessa växter vara i fred: Brudslöja, daglilja, engelsk vallmo och Fingerborgsblomma.

Växter som rådjur avskyr

Det finns en hel olika blommmor, växter och buskar som inte rådjuren äter. På dennna sida hittar du några växter som rådjur avskyr. Klicka på länkarna nedan för att hitta flera växter som du kan plantera i din trädgård som du inte behöver vara rädd för att rådjuren ska äta upp. Nedan två växter och blommor som rådjuren inte gillar. Till vänster bild på solrosor. Glädjande nyhet för alla som älskar solrosor! Rådjur gillar inte de sträva bladen på blomman, så sannolikheten att de bara går förbi dem i jakten på något att äta är därmed ganska stor. Till höger Heliotrop. Dessa vackra blommor i lila får du också ha i fred. Rådjuren tycker varken om deras starka parfymdoft eller den sandpappersliknande strukturen på bladen.

Växter som rådjur avskyr Växter som rådjur avskyr

Köpa rådjurssäkra växter

Nedan länkar till sidor innehållande allt till trädgård. Du kan både köpa och hitta många rådjurssäkra växter via sidorna nedan.

Allas Växtia Blomsidor
Blomsterlandet Plantagen Allt om trädgård

Växter som rådjur avskyr

Nedan sidor som sajten Trädgårdar innehåller. Via annonser och länkar på sidan kan man köpa det mesta som har med trädgård att göra tex. blommar, träd, växter och buskar som inte rådjur äter.

HEM Växthus Trädgårdsprodukter
Trädgårdsskötsel Vinterträdgård Utebelysning
Altan-Friggebod Buskar - Blommor Trädgårdskonst
Dammar Fruktträd Gräsmatta
Kompost Krukväxter Marksten
Mullvad-Sorkar Mördarsniglar Rosor